3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. okt 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Torvegade
Forbrug:

975 kr/md

Depositum:

20.400 kr

Leje per måned:

6.800 Kr/md

Lækker ny istandsat i rolig ejendom Stor entre Nyt HTH køkken med alt i hårde hvidevare Flot badeværelse med mulighed for vaske søjle Stort soveværelse med mange skabe. 2 lyse lys stue med fransk dør i mellem. Ny slebne trægulve - dørtelefon - Altan - fælles vaske rum - fælles have - cykel skur

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Torvegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Torvegade i 6700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Torvegade er 6.800 kr.
Depositum
Du skal lægge 20.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket finder du 96 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.