3 værelses lejlighed i Farsø

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

300 kr/md

Leje per måned:

4.750 Kr/md

Søndergade 30B, nr. 6 Regulær 3 vær. lejlighed, med central beliggenhed i Farsø. Pænt køkken, stort badeværelse, god stue samt gode værelser.

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 9640 Farsø

På Søndergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Søndergade i 9640

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Søndergade  ligger på 4.750 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9640 Farsø

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9640 Farsø? I øjeblikket finder du 12 lejeboliger i 9640 Farsø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.