3 værelses lejlighed i Fjerritslev

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Depositum:

19.500 kr

Leje per måned:

6.500 Kr/md

Skøn 3 værelses taglejlighed med elevator i nyopført ejendom i Fjerritslevs midt by. For fremvisning kontakt Pia - 2121 0213 eller Gitte - 2899 8760.

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 9690 Fjerritslev

På Danmarksgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 79 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Danmarksgade i 9690

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Danmarksgade er 6.950 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.850 kr.

Andre lejeboliger i 9690 Fjerritslev

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9690 Fjerritslev? Du kan i øjeblikket finde 16 lejemål i Fjerritslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.