3 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Apholmenvej
Forbrug:

200 kr/md

Depositum:

39.334 kr

Leje per måned:

7.660 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 101 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Apholmenvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 101 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Apholmenvej i 9900

Husleje
Du skal betale 7.660 kr. om måneden for denne lejebolig på Apholmenvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 39.334 kr.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 boliger til leje i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.