3 værelses lejlighed i Frederikssund

Faciliteter

Areal
115m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

950 kr/md

Forudbetalt leje:

13.896 kr

Depositum:

41.688 kr

Leje per måned:

13.896 Kr/md

På Thorstedlund bor man yderst charmerende direkte til Roskilde Fjord og er noget absolut helt særligt. Her får du nye og moderne boliger pakker ind i historisk hygge, landidyl og en meget smuk natur. Boligerne spiller i høj grad på Thorstedslunds historie og beliggenhed som kommer til deres ret igennem de småsprossede ruder. Lejlighederne er stort set alle forskellige da de er bygget med respekt for de eksisterende bygninger, således at ejendommen står så tæt på det oprindelige som muligt. Dog i takt med at boligerne er nyistandsat er køkkenerne fra Invita og udstyret med opvaskemaskine og dertilhørende hårde hvidevarer. Badeværelset er lyst og lækkert med separat bruseniche dog følger vaskemaskine og tørretumbler ikke med, men der er installeret hertil. Boligerne er klar til indflytning d. 28/4 og d. 1/9. Du får muligheden får at bevæge dig rundt på den store meget natursmukke grund og nyde udsigten til fjorden som af bygningen og dens fantastiske atmosfære. Alle boligerne har terrassedør og udgang til charmerende fællesarealer. Det er tilladt at sætte sine havemøbler ud foran sin dør. Lidt om boligerne: Størrelserne er fra 59 – 142 m2 med 2-4 værelser Huslejen er fra 8.604 kr...

Stor lejlighed på 115 m2 til leje 3600 Frederikssund

På Græse Strandvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 115 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Græse Strandvej i 3600

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Græse Strandvej er 13.896 kr.
Depositum
Du skal lægge 41.688 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 3600 Frederikssund

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 3600 Frederikssund? Du kan i øjeblikket finde 7 boliger til leje i Frederikssund netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.