3 værelses lejlighed i Herlev

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

13.300 kr

Depositum:

39.900 kr

Leje per måned:

13.300 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>Den Grønne Fatning er Herlevs nye boligområde bestående af i alt 244 lejligheder, hvoraf de 164 er lejelejligheder, som kan lejes her.<br><br>Boligerne er på 2-4 værelser og i størrelserne 78-121 m2. De er moderne indrettet med&nbsp; store vinduespartier, som sikrer masser af lys. Boligerne har smukke parketgulve og et kvalitetskøkken fra HTH i direkte sammenhæng med opholdsrummet. Alle boliger har desuden egen udgang til enten egen altan eller direkte til gårdrummet.</p><h3>Central beliggenhed i Herlev</h3><p>Den Grønne Fatnings beliggenhed i Herlev giver en naturlig nærhed til byen og samtidig er man ikke langt fra store skønne naturområder som Smørmosen og Fedtmosen, hvor man møder et rigt dyreliv og har stor mulighed for enestående naturoplevelser.<br><br>Selve bebyggelsen leder tankerne hen på de charmerende københavnske brokvarterer. Her bor man trygt med det skønne gårdmiljø som centrum. Gårdrummet er hævet op i 1. sals højde og forbundet med broer og trapper, hvilket giver et unikt miljø.<br><br>Bygningerne er opført i varierende højde mellem fire og ti etager og på facaderne er anvendt forskellige materialer og finish, som sikrer et spændende og varierende udtryk og ...

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 2730 Herlev

På Hørkær finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hørkær i 2730

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Hørkær er 13.300 kr.
Depositum
Du skal lægge 39.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2020-11-30.

Andre lejemål i 2730 Herlev

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2730 Herlev? Du kan i øjeblikket finde 14 boliger til leje i Herlev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.