3 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Snerlevej
Depositum:

16.400 kr

Leje per måned:

6.618 Kr/md

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 6000 Kolding

På Snerlevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Snerlevej i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Snerlevej  ligger på 6.618 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.400 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 boliger til leje i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.