3 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Munkegade

Leje per måned:

5.950 Kr/md

Hyggelig 3 vær. lejlighed i hjertet af centrum. Flotte trægulve i hele lejligheden. Dejligt spisekøkken med egen vaskemaskine. Lejligheden er perfekt som delebolig for 2-3 personer.

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 6000 Kolding

På Munkegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Munkegade i 6000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Munkegade  ligger på 5.950 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 237 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.