3 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nyborgvej

Leje per måned:

6.600 Kr/md

Renoveret og nyisstandsat stuelejlighed i rolig ejendom ledig straks. A/C varme 600, a/c vand 300 + TV. Anvendelig til bofællesskab (der er 3 separate rum), dvs delevenlig. Dep.: 3 mdrs. depositum + 2 mdrs. forudbetalt leje (sidstnævnte kan afdrages over 2 mdr.) Helst henvendelse pr. mail. Skriv antal, alder (min. 20 år), telefonnummer og beskæftigelse. Se hjemmesidens afsnit om "Lejerhenvendelse".

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 5000 Odense C

På Nyborgvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nyborgvej i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nyborgvej er 6.600 kr.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.