3 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
118m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jun 2021
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Klosterbakken
Forbrug:

1.200 kr/md

Leje per måned:

10.500 Kr/md

Totalt ny renoveret lejlighed, beliggende i en gammel fredet ejendom midt i Odense med kun 100 m til gågaden. En rigtig hyggelig lejlighed beliggende på 2. sal, som er total renoveret med respekt for den gamle ejendoms særpræg. Lejligheden indeholder stor entre, meget stor og flot opholdstue med helt nye massive trægulve, flot køkken i åben forbindelse til stuen, fra stuen er der en gammel antik dør ud til entreen, som sætter et helt speciel præg på lejligheden, fra entreen kan man åbne de gamle skodder, og så kommer der en flot fransk altan dør frem, hvorfra lyset kommer ind i lejligheden på en helt speciel måde, stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med skabsvæg, samt et ekstra værelse/kontor. Til boligen hører depotrum i kælder, samt mulighed for at leje en parkeringsplads i centrum af Odense. Når naboen ejendommen er færdig renoveret, kan man bruge en fælles elevator til lejligheden. Denne lejlighed henvender sig til den kræsne lejer, som sætter pris på en velindrettet bolig, hvor man har taget god hensyn de mange "små detaljer". Kan fremvises efter nærmere aftale. Ingen husdyr og boligen er røgfri !

Stor lejlighed på 118 m2 til leje 5000 Odense C

På Klosterbakken finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 118 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Klosterbakken i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Klosterbakken er 10.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 boliger til leje i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.