3 værelses lejlighed i Odense M

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Munkebjergvej

Leje per måned:

7.400 Kr/md

3 værelses stuelejlighed ledig 1. november. Fælles gård. Der er mulighed for leje af garage. Delevenlig til bofællesskab, maks. 2 personer. Forudbetalt leje kan afdrages over 2 måneder . Husdyr er ikke tilladt. Henvendelse pr. mail, SMS besvares ikke. Skriv alder, antal, telefonnummer og beskæftigelse, så tager vi hurtigt kontakt med henblik på

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 5230 Odense M

På Munkebjergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Munkebjergvej i 5230

Husleje
Huslejen for denne bolig på Munkebjergvej  ligger på 7.400 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 5230 Odense M

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5230 Odense M? I øjeblikket kan du finde 7 lejeboliger i 5230 Odense M her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.