3 værelses lejlighed i Odense S

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

6.900 kr

Depositum:

20.700 kr

Leje per måned:

6.900 Kr/md

3 værelses stuelejlighed beliggende i Lindved, ca. 5 km cykelafstand fra SDU og uddannelses institutionerne på Niels Bohr Allé: Pæn lys lejlighed på 92 m2 fordelt på: Entre, stue, køkken, nyt badeværelse, 2 værelser. Parkerings mulighed i gården Delevenlig og i Cykelafstand til SDU

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 5260 Odense S

På Svendborgvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Svendborgvej i 5260

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Svendborgvej er 6.900 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.700 kr.

Andre lejemål i 5260 Odense S

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5260 Odense S? Du kan i øjeblikket finde 18 boliger til leje i Odense S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.