3 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

907 kr/md

Depositum:

26.985 kr

Leje per måned:

8.995 Kr/md

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 5200 Odense V

På Gartnerbyen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gartnerbyen er 8.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.985 kr.

Andre lejeboliger i 5200 Odense V

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 111 lejeboliger i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.