3 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Fabersvej
Forbrug:

670 kr/md

Forudbetalt leje:

4.995 kr

Depositum:

14.985 kr

Leje per måned:

4.995 Kr/md

Lejlighed med nyere køkken Lejlighed med nyere køkken m/ komfur, opvaskemaskine, køl-frys og emhætte. Lejligheden har helt nyt bad og med separat toilet. Dejlig lys stue med stukloft. Lille fordeler gang. Der er lyse lofter og plankegulve i hele lejligheden. Ejendommen har nyere vinduer og dørtelefon. Til lejligheden hører fælles gårdhave og vaskekælder. Det er ikke tilladt at holde husdyr. Lejligheden er delevenlig - dog er værelserne i forlængelse af hinanden. BOLIGTYPE Lejlighed STØRRELSE 78m² DELEVENLIG Ja LEJEPERIODE Ubegrænset DEPOSITUM Kr. 14.985 MÅNEDLIG LEJE Kr. 4.995 ETAGE 1. th. VÆRELSE 3 HUSDYR TILLADT Nej OVERTAGELSE Snarest FORUDBETALT LEJE Kr. 4.995 ACONTO Kr. 670

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 8900 Randers

På Fabersvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Fabersvej i 8900

Husleje
Huslejen for denne bolig på Fabersvej ligger på 5.150 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.450 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.