3 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Prins Christiansgade
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

20.175 kr

Leje per måned:

6.725 Kr/md

Flot herskabslejlighed i centrum af Randers. Renoveret med stuklofter, afhøvlede gulve, fyldningsdøre m.m.Fælles haveareal og tæt på park.

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 8900 Randers

På Prins Christiansgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Prins Christiansgade i 8900

Husleje
Du skal betale 6.725 kr. om måneden for dette lejemål på Prins Christiansgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.175 kr.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket finder du 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.