3 værelses lejlighed i Randers NØ

Faciliteter

Areal
128m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

20.686 kr

Leje per måned:

6.304 Kr/md

Stor Lejlighed på 128 m2 til leje

På Udbyhøjvej 124 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 128 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Udbyhøjvej 124 i 8930 Randers NØ

Huslejen for dette lejemål på Udbyhøjvej 124 ligger på 6304 kr. om måneden. Depositum: Du skal lægge 20686 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8930 Randers NØ

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8930 Randers NØ? I øjeblikket kan du finde 48 lejeboliger i 8930 Randers NØ her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.