3 værelses lejlighed i Skive

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
49 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Højgade

Leje per måned:

4.533 Kr/md

Lille 3-værelses lejlighed med nyere trægulve, nyere køkken + opvaskemaskine samt nyt badeværelse.

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 7800 Skive

På Højgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 69 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Højgade i 7800

Husleje
Du skal betale 4.495 kr. om måneden for denne lejebolig på Højgade.

Andre lejeboliger i 7800 Skive

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7800 Skive? Du kan i øjeblikket finde 90 lejemål i Skive netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.