3 værelses lejlighed i Svendborg

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Koglevænget

Leje per måned:

7.350 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lejemålet ligger i Koglevænget ca. 3 km fra Svendborg centrum. De 74 boliger er opført som lejligheder. Dette 3 værelses lejemål i et plan ligger på 1.sal. og er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til badeværelset samt til et værelse. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet og fra stuen er der adgang til endnu et værelse. Der er indbyggede skabe i værelserne samt gulvvarme på badeværelset. Lille altan. Redskabsskur samt mulighed for parkering.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 5700 Svendborg

På Koglevænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Koglevænget i 5700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Koglevænget er 7.350 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-05-04.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5700 Svendborg? Du kan i øjeblikket finde 14 lejemål i Svendborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.