3 værelses lejlighed i Tinglev

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Centerpladsen
Forbrug:

889 kr/md

Leje per måned:

4.255 Kr/md

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 6360 Tinglev

På Centerpladsen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 67 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Centerpladsen i 6360

Husleje
Du skal betale 4.255 kr. om måneden for denne bolig på Centerpladsen.

Andre lejemål i 6360 Tinglev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6360 Tinglev? I øjeblikket kan du finde 15 lejeboliger i 6360 Tinglev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.