3 værelses lejlighed i Tinglev

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Centerpladsen
Forbrug:

1.465 kr/md

Leje per måned:

3.970 Kr/md

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 6360 Tinglev

På Centerpladsen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 61 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Centerpladsen i 6360

Husleje
Du skal betale 3.970 kr. om måneden for denne bolig på Centerpladsen.

Andre lejeboliger i 6360 Tinglev

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6360 Tinglev? I øjeblikket finder du 15 lejeboliger i 6360 Tinglev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.