3 værelses lejlighed i Tønder

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.025 kr/md

Depositum:

21.244 kr

Leje per måned:

5.252 Kr/md

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 6270 Tønder

På Bargumsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Bargumsvej i 6270

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Bargumsvej  ligger på 5.252 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 21.244 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6270 Tønder

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6270 Tønder? I øjeblikket kan du finde 47 lejeboliger i 6270 Tønder her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.