3 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Sct. Nicolaj Gade
Forbrug:

850 kr/md

Forudbetalt leje:

2.687 kr

Depositum:

16.125 kr

Leje per måned:

5.375 Kr/md

I Viborgs gamle bydel ligger dette lejemål i rolige omgivelser. Lejemålet indeholder gang, køkken, stue, spisestue (værelse), soveværelse samt toilet. I kælder er der fælles vaskeri samt eget kælderrum tilhørende lejemålet. Desuden er der adgang til fælles have. Lejemålet kan deles af 2 personer.

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 8800 Viborg

På Sct. Nicolaj Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 66 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Sct. Nicolaj Gade i 8800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Sct. Nicolaj Gade er 5.375 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.125 kr.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket finder du 305 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.