30 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
30m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterå
Forbrug:

400 kr/md

Depositum:

7.875 kr

Leje per måned:

2.625 Kr/md

Værelset udlejes tidsbegrænset til 01.09.2023 til studerende. Værelse i bofællesskab med 3 andre lejere. Der er oliebehandlet fyrplankegulv i værelset og der er udgang til altan. Køkken, bad, separat toilet og gangareal deles mellem de 4 lejere, der tillige har hver sit aflåste værelse. Det fælles køkken indeholder komfur, emhætte og køle/fryseskab, ligesom der i lejlighedens badeværelse er vaskemaskine og tørretumbler, som deles mellem de 4 lejere.

30 m2 værelse til leje i 9000 Aalborg

Dette store værelse er til leje på Vesterå i 9000 Aalborg. Værelset er på 30 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Vesterå i 9000 Vesterå

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Vesterå  ligger på 2.625 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 7.875 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-04-15.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.