4 værelses hus i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Rosborgvej
Forbrug:

1.099 kr/md

Depositum:

8.500 kr

Leje per måned:

5.059 Kr/md

Afdeling 1 er Vesterports ældste byggeri. Beboersammensætningen er en skøn blanding af børne- familier, unge mennesker og seniorer, hvilket giver en god alsidig og dynamik i hverdagen. Området har mange grønne oaser,legepladser til de mindste og en driftig afdelingsbestyrelse, som sørger for et væld af aktiviteter for alle aldre. Der er aktiviteter i løbet af året, som afdelingsbestyrelsen informerer om i beboperbladet samt ved opslag. Det gamle Vesterport ligger centralt i byen tæt på adskellige skoler og med gode budforbindelser. Beboerne har adgang til 2 gildesale og mulighed for at leje garager, og der findes gæsteværelser, som beboerne kan leje ved at henvende sig til afdelingsbestyrelsen. Afdelingen består af 538 boliger, hvoraf langt de fleste er i etagebyggeri, men et mindre antal er rækkehuse. Afdelingen er løbende renoveret. Over de seneste 10 år er en stor del af både køkkener og badeværelser blevet udskiftet. vinduer og tage er udskiftet næsten alle steder, mens resten vil ske inden for de kommende år.

Hus til leje på 85 m2 9900 Frederikshavn

På Rosborgvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Rosborgvej i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Rosborgvej er 4.980 kr.
Depositum
Du skal lægge 8.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejeboliger i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.