4 værelses hus i Kibæk

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Solbakken
Depositum:

15.300 kr

Leje per måned:

5.100 Kr/md

Hyggelig 4 værelses lejlighed på 82 m2, nyrenoveret i 2020 med bla. nye gulve og nyt køkken. Huset har en dejlig gårdsplads med gode parkeringsforhold. Beliggende midt i Kibæk by. Husdyr er ikke tilladt. Forbrug: A conto varme:  kr. 700,00 A conto vand: kr. 400,00

Hus til leje på 82 m2 6933 Kibæk

På Solbakken finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Solbakken i 6933

Husleje
Huslejen for denne bolig på Solbakken ligger på 5.100 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.300 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6933 Kibæk

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6933 Kibæk? Du kan i øjeblikket finde 5 lejeboliger i Kibæk netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.