4 værelses hus i Kongens Lyngby

Faciliteter

Areal
131m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Karen Schaks Vej
Forbrug:

450 kr/md

Forudbetalt leje:

17.995 kr

Depositum:

53.985 kr

Leje per måned:

17.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>I Lyngby er et helt nyt rækkehuskvarter opført lige op ad Dyrehaven ved navn Trongården. Her findes 67 lejeboliger i et projekt tegnet af Arkitema Århus og boligerne består af 3 forskellige typer. Boligerne findes i mellem 64-133 m2 i enten et eller to velindrettede plan.</p><p>Boligerne er opført i 3 etager med egen indgang til den enkelte bolig fra det fri, hvilket giver beboerne en unik følelse af friluft, plads og privatliv. Boligerne er helt nyopførte og man skal som indflytter ikke tænke på vedligeholdelse.</p><h3>Lejeboliger Trongården</h3><p>Lejeboligerne er fordelt på i alt 3 typer og de fordeler sig således:</p><p><strong>Boligtype C - Stor familievenlig bolig i ét plan<br></strong>De store C-boliger er beliggende i stueplan og erideelle til seniorer, børnefamilier eller parret, der ønsker god plads. Boligen udmærker sig ved den store, separate forældreafdeling med privat badeværelse. Derudover rummer boligen yderligere to værelser, et badeværelse, bryggers, opholdsstue samt stort køkkenalrum udstyret med flot HTH-køkken og hårde hvidevarer fra Siemens. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den store,sydvendte terrasse.</p><p><strong>Boligtype C1 – To-værelses ...

Stort hus på 131 m2 til leje 2800 Kongens Lyngby

På Karen Schaks Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 131 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Karen Schaks Vej i 2800

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Karen Schaks Vej er 17.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 53.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-02-28.

Andre lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2800 Kongens Lyngby? I øjeblikket kan du finde 109 lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.