4 værelses hus i Vejle

Faciliteter

Areal
113m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Leje per måned:

9.995 Kr/md

Dejlig energivenligt rækkehus  i 2 plan, i et attraktivt og naturskønt område i Vejle.  Boligen er velegnet til børnefamilien og det voksne par uden børn, og indeholder i stueplan: entré, køkken-alrum i åben forbindelse med stuen og stort badeværelse. På 1.sal er der soveværelse med 3 faste skabe og yderligere 2 værelser med skabe.  Boligerne er indrettet med hvide HTH elementer, alt i hårde hvidevarer, gode værelser og velfungerende køkken/alrum med åben forbindelse til stue, egetræslaminat gulve, klinker i bryggers /bad, lyse lofter og hvide vægge.  Der er installeret fjernvarme i boligen, og der er gulvvarme overalt. Til lejemålet medfølger et skur på 6,2 m2. Der er fælles affaldssortering i området, som foregår via molokker, placeret i 2 øer. Forbrug afregnes direkte til forsyningsværkerne.

Stort hus på 113 m2 til leje 7100 Vejle

På Fyrretoften finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 113 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Fyrretoften i 7100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Fyrretoften er 9.995 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.