4 værelses lejlighed i Aalborg SØ

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thulevej
Depositum:

18.000 kr

Leje per måned:

6.781 Kr/md

Velindrettet stor dejlig 4. værelses lejlighed på 100 m2. Boligen er holdt i hvide og lyse nuancer, og har trægulv.Ideel til børnefamilien eller som dele-bolig til studerende.Grønne områder til rekreative formål, legeplads, grill-område, fælleshus, cykelkælder og fællesvaskeri hører til afdelingen.Beliggende i cykelafstand til AAU og centrum.Husdyr ikke tilladt. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Afdelingen er tilmeldt Stofa. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Der gives ikke nye tilladelser til vaskemaskiner i afdelingen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet. Det er ikke tilladt at holde hund, kat eller andre hu...

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 9210 Aalborg SØ

På Thulevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Thulevej i 9210

Husleje
Huslejen for denne bolig på Thulevej  ligger på 6.781 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.000 kr.

Andre lejeboliger i 9210 Aalborg SØ

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9210 Aalborg SØ? I øjeblikket kan du finde 23 lejeboliger i 9210 Aalborg SØ her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.