4 værelses lejlighed i Aalborg SØ

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

18.000 kr

Leje per måned:

6.781 Kr/md

Stor 4. værelses lejlighed på 100 m2, beliggende på 4. sal.Boligen har afhøvlede lyse trægulve og køkken og bad er holdt i hvidt. Fra stuen er der udgang til en dejlig lukket altan. Der er legeplads og boldbane til børnene og grillplads som kan benyttes af afdelingens beboere. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Afdelingen er tilmeldt Stofa. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Der gives ikke nye tilladelser til vaskemaskiner i afdelingen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet. Det er ikke tilladt at holde hund, kat eller andre husdyr (fx mink, fritte, ilder, chinchilla, kanin, slanger, varaner og andrekrybdyr). Der...

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 9210 Aalborg SØ

På Thulevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Thulevej i 9210

Husleje
Huslejen for denne bolig på Thulevej  ligger på 6.781 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 18.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9210 Aalborg SØ

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9210 Aalborg SØ? Du kan i øjeblikket finde 23 lejeboliger i Aalborg SØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.