4 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Finsensvej
Forbrug:

137 kr/md

Depositum:

25.086 kr

Leje per måned:

7.015 Kr/md

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Finsensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Finsensvej i 9700

Husleje
Du skal betale 7.015 kr. om måneden for dette lejemål på Finsensvej.
Depositum
Du skal lægge 25.086 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 lejemål i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.