4 værelses lejlighed i Hals

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
54 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Torvegade

Leje per måned:

7.100 Kr/md

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 9370 Hals

På Torvegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Torvegade i 9370

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Torvegade  ligger på 7.100 kr. om måneden.

Andre lejemål i 9370 Hals

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9370 Hals? I øjeblikket finder du 6 lejeboliger i 9370 Hals her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.