4 værelses lejlighed i Hellerup

Faciliteter

Areal
167m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
C V E Knuths Vej

Leje per måned:

23.664 Kr/md

4 værelses lejlighed i Hellerup/nEjendommen Midt i Hellerup ligger denne nyindrettede ejendom, der tidligere har huset Egmont Magasiner. Da de fraflyttede ejendommen, så PFA muligheden for at omdanne ejendommen til 35 fantastiske boliger. Boligerne vender væk fra vejen og mod sydvest ud til grønne og åbne områder. Huset er på 4 etager og er beliggende på en rummelig grund med parkering i kælder og i gården væk fra vejen. Boligerne Boligerne er meget forskellige, da de er indrettet i en eksisterende ejendom. Der er 2, 3, 4, og 5-værelses boliger fra 79 m2 til 168 m2, og der er derfor boliger til langt de fleste behov. Der er god loftshøjde i alle boliger og der er elevatorer i ejendommen. Næsten alle boliger har en god og rummelig syd eller vestvendt altan eller terrasse. Området Boligerne ligger i gåafstand til Hellerup Strandvej, Hellerup Havn og shoppingcenteret Waterfront. Området byder også på grønne parker som for eksempel Øregårdsparken, Bernstorffsparken og Charlottenlund Slotspark. Der er ca. 300 meter til Hellerup Station, hvorfra der kører regional og S Tog og ejendommen ligger i cykelafstand fra Københavns Centrum. Ny forventet genudlejningsleje Der tages forbehold fo...

Stor lejlighed på 167 m2 til leje 2900 Hellerup

På C V E Knuths Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 167 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på C V E Knuths Vej i 2900

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på C V E Knuths Vej er 23.664 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 2900 Hellerup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2900 Hellerup? Du kan i øjeblikket finde 154 lejemål i Hellerup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.