4 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
107 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nytorv
Forbrug:

585 kr/md

Depositum:

17.700 kr

Leje per måned:

5.900 Kr/md

Flot lejlighed på gågaden med indgang fra Nytorv. Stort spisekøkken + Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler- Plankegulve.

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 9500 Hobro

På Nytorv finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nytorv i 9500

Husleje
Du skal betale 5.900 kr. om måneden for dette lejemål på Nytorv.
Depositum
Du skal lægge 17.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 lejeboliger i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.