4 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

29.100 kr

Leje per måned:

9.301 Kr/md

Dejlig stor 4. værelses lejlighed på 111 m2, beliggende på 2. sal. Lejligheden har lyse parketgulve, køkken og bad er holdt i moderne og hvide elementer.Der er altan og i bygningen er der elevator.Det er tilladt at holde én hund eller én kat.Der medhører fuld hårdehvidevarepakke til boligen.Der er mulighed for huslejenedsættelse kontakt os for nærmere oplysninger. Det er tilladt at have én hund eller én kat. Dog ikke kamphunde, som racerne Amstaff, Bullmastiff, Pitbull Terrier, Tosa Inu eller blandinger deraf. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 8900 Randers

På Marienlundsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Marienlundsgade i 8900

Husleje
Du skal betale 9.301 kr. om måneden for dette lejemål på Marienlundsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.100 kr.

Andre lejemål i 8900 Randers

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.