4 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

723 kr/md

Leje per måned:

5.831 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Ringparken har en fantastisk historie. Når man gæster Ringparken fornemmer man straks den særlige atmosfære, der er i bebyggelsesområdet. Det er blandt andet én af årsagerne til, at lejlighederne er så eftertragtede. Her er varme og sjæl. Eget aktivitetsudvalg, løbehold, bankospil, zumbahold - en meget aktiv afdeling, hvor der er rig mulighed for at skabe nye relationer. Lejlighederne ligger centralt tæt på station, sygehus og naturligvis på indkøb, daginstitutioner og skoler.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 4000 Roskilde

På Ringparken finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ringparken i 4000

Husleje
Du skal betale 5.831 kr. om måneden for denne bolig på Ringparken.

Andre lejeboliger i 4000 Roskilde

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 4000 Roskilde? I øjeblikket finder du 20 lejeboliger i 4000 Roskilde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.