4 værelses lejlighed i Viborg

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sct. Mathias Gade
Forbrug:

1.775 kr/md

Forudbetalt leje:

3.450 kr

Depositum:

20.700 kr

Leje per måned:

6.900 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Rigtig fin delevenlig og herskabelig lejlighed med fælles gårdmiljø. Lejemålet indeholder køkken, 2 stuer en suite (den ene stue kan bruges som værelse), 2 værelser og badeværelse. Der er trægulve overalt undtagen i køkken og bad samt alt i hårde hvidevarer. Lejligheden fremstår lys og venlig. Lejemålet er delevenligt til 3 personer.

Stor lejlighed på 122 m2 til leje 8800 Viborg

På Sct. Mathias Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 122 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sct. Mathias Gade i 8800

Husleje
Huslejen for denne bolig på Sct. Mathias Gade  ligger på 6.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8800 Viborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8800 Viborg? Du kan i øjeblikket finde 277 lejemål i Viborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.