5 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
193m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.209 kr/md

Forudbetalt leje:

11.500 kr

Depositum:

34.500 kr

Leje per måned:

11.500 Kr/md

Dejlig stor lys lejlighed beliggende midt i Aalborgs pulserende by- og caféliv. Hvidt højglans køkken med opvaskemaskine, keramisk kogeplade, indbygningsovn, køle/fryseskab, emhætte, laminatbordplade og gipsloft med spots. Linoleum på gulv. Gæstetoilet med bruseniche, skab med vask og spejl, håndklædetørrer. Der er fliser i bruseniche, glasfilt på vægge og vinyl på gulv. Badeværelse med klinker på gulv, gulvvarme, håndklædetørrer, bruseniche med fliser, glasfilt på vægge, skab med vask og spejl. Kombineret vaske-/tørretumbler og gipsloft med spots. Der er afhøvlede og olierede gulve i stue og værelser samt fyrretræsgulv i entre. 2-fløjet garderobeskab i soveværelse samt indbygget garderobeskab i entre, 2 stk. garderobeskabe i stue og værelse.

Stor lejlighed på 193 m2 til leje 9000 Aalborg

På Boulevarden finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 193 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Boulevarden i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Boulevarden ligger på 11.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 34.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-01-03.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket kan du finde 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.