5-Værelses Lejlighed Midt I Frederikshavn

Faciliteter

Areal
139m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Depositum:

20.664 kr

Leje per måned:

6.888 Kr/md

Stor lejlighed på 139 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Danmarksgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 139 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Danmarksgade i 9900

Husleje
Du skal betale 6.888 kr. om måneden for denne bolig på Danmarksgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.664 kr.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejeboliger i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.