53 m2 værelse i Kolding

Faciliteter

Areal
53m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Akseltorv
Forbrug:

300 kr/md

Forudbetalt leje:

4.900 kr

Depositum:

14.700 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2-værelses lejlighed på torvet i Kolding. Lejemålet indeholder, entre, køkken/alrum, værelse samt badeværelse med tørretumbler og vaskemaskine. Der er IKKE mulighed for parkering ved ejendommen. For mere information, kontakt AMBO Ejendomsservice A/S.

53 m2 værelse til leje i 6000 Kolding

Dette store værelse er til leje på Akseltorv i 6000 Kolding. Værelset er på 53 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Akseltorv i 6000 Akseltorv

Husleje
Du skal betale 4.900 kr. om måneden for dette lejemål på Akseltorv.
Depositum
Du skal lægge 14.700 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette værelse fra d. 2021-05-01.

Andre værelser til leje i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 229 boliger til leje i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.