6 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
160m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Adelgade
Forbrug:

1.400 kr/md

Depositum:

20.355 kr

Leje per måned:

6.785 Kr/md

Stor herskabslejlighed med bl.a. 4 stuer in suite+ 2 værelser. Beliggende på Store Torv midt på gågaden i Hobro.

Stor lejlighed på 160 m2 til leje 9500 Hobro

På Adelgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 6 værelser. Lejligheden er på hele 160 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Adelgade i 9500

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Adelgade  ligger på 6.785 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.355 kr.

Andre lejemål i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket finder du 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.