ÅBENT HUS ONSDAG KL. 14:30-16:30 Spændende byggeri tegnet af prisvindende Dorte Mandrup Arkitekter – boliger mellem 2 og 5 værelser – 63 – 107kvm, i alt 163 enheder. Innovativt og STORT gårdrum, hvor der virkelig er tænkt trivsel ind i projektet.

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Richard Mortensens Vej
Forbrug:

1.061 kr/md

Depositum:

40.500 kr

Leje per måned:

13.500 Kr/md

<p>Projektudlejning - &Oslash;restad Have &Oslash;restad Have er som skabt til den moderne storbyboer, som er p&aring; udkig efter en l&aelig;kker, spritny bolig t&aelig;t p&aring; by og natur. Uanset om du v&aelig;lger 2&rsquo;eren, 3&rsquo;eren, 4&rsquo;eren eller 5&rsquo;eren f&aring;r du en moderne og rummelig lejlighed fyldt med fine detaljer, som giver ekstra livskvalitet i hverdagen: Fra de &aring;bne og indbydende k&oslash;kkenalrum til de ekstra h&oslash;je vinduer, som sikrer masser af dejligt dagslys i boligen &ndash; til gl&aelig;de for krop og sind. Det giver dig de perfekte rammer til at skabe et rart og harmonisk hjem lige i hjertet af det popul&aelig;re &Oslash;restad Syd; med F&aelig;lled, s&aring; langt &oslash;jet r&aelig;kker og kun syv Metro-stop fra Kgs. Nytorv. Tanken bag &Oslash;restad Have er at skabe et hus, der syder af liv. G&aring;rdrummet har plads til hele familien, og b&oslash;rnene har masser af frihed til at l&oslash;be og lege i inspirerende og trygge rammer. I kar&eacute;ens nordlige del etableres en daginstitution og &Oslash;restad Have f&aring;r derfor en ualmindeligt stor legeplads, som b&oslash;rnene frit kan bruge uden for institutionens ...

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 2300 København S

På Richard Mortensens Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Richard Mortensens Vej i 2300

Husleje
Du skal betale 13.500 kr. om måneden for dette lejemål på Richard Mortensens Vej.
Depositum
Du skal lægge 40.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2020-01-03.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 boliger til leje i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.