Bo på Granholm

Faciliteter

Areal
106m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.149 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

47.850 kr

Leje per måned:

15.950 Kr/md

Granholm er Danica Pensions nyeste skud på stammen i det nye Sluseholmen. Lejlighederne ligger med vand rundt om størstedelen af ejendommen, med tanke for den moderne familie som elsker livet ved vandet og samtidig er tæt på by og natur. Granholmen byder også på et nyt sundhedshus samt iværksætterboliger i stuen, hvor det er muligt at bo og have erhverv under samme tag. Granholm byder på 2- 5 værelses lejligheder med gulvvarme samt god entre med garderobe. Lejlighederne er alle udstyret med hårde hvidevarer fra Siemens og køkken fra HTH. Badeværelserne er tidsløse med separat brus og grå fliser. Gulvene er med brede ege planker i natur farve. I de større lejligheder er der derudover også store grå fliser i entre/køkken. Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her kan du gå ture, løbe, cykle og endda sejle kajak. Her er både i vandet, fugle i luften, og nye bygninger, pladser og gårde, der skyder op. Og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen – og lige på den anden side af vandet ligger det naturskønne Amager Fælled.

Stor Lejlighed på 106 m2 til leje

På Etta Camerons Vej 27 finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Apartment er på hele 106 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Etta Camerons Vej 27 i 2450 København SV

Huslejen for dette lejemål på Etta Camerons Vej 27 ligger på 15950 kr. om måneden. Depositum: Du skal lægge 47850 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 476 lejeboliger i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.