boliger i byens hjerte

Faciliteter

Areal
127m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Engstien
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

10.500 kr

Depositum:

23.000 kr

Leje per måned:

10.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>engstiens boligområde består af den eksisterende og bevaringsværdige firlængede bebyggelse midt i området samt af to nye bebyggelser, som opføres henholdsvis nord og syd for den gamle arkitektur.hele det mangfoldige område vil samlet rumme ca. 110 ejer- og lejeboliger, fordelt på lejligheder i forskellige størrelser, velindrettede studieboliger og attraktive townhouses i to plan. næsten alle boligerne i engstien vil have enten terrasse, altan eller tagterrasse, og desuden nyde godt af de mange grønne udeområder, frodige stier og hyggelige gårdrum.<br /> lejlighederne i engstiens nordfløj fordeler sig på 1., 2. og 3. sal i den smukke, gamle bygning. alt er renoveret med respekt for den historiske arkitektur i det gamle hospital – i et moderne og funktionelt udtryk.<br /> på første og anden sal i nordfløjen er der henholdsvis 11 og 9 lejligheder – med helt op til 3,5 meter til loftet og fantastiske lysindfald. de høje vinduespartier er nænsomt renoveret og lyset strømmer ind i rummene gennem de fine sprossede ruder. elegante små messinggreb på forsatsruderne tilfører et smukt, håndværksmæssigt udtryk til boligerne – med referencer tilbage i historien. næsten a...

Stor lejlighed på 127 m2 til leje 6000 Kolding

På Engstien finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 127 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Engstien i 6000

Husleje
Du skal betale 10.500 kr. om måneden for dette lejemål på Engstien.
Depositum
Du skal lægge 23.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.