Centralt beliggende - kontor/butik/lager

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Østerbakken
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

15.000 kr

Leje per måned:

5.000 Kr/md

Centralt beliggende erhvervslokaler - meget synlige - der må anvendes til næsten alt. Tidligere anvendt som kiosk, solcenter, klinik og senest som værestedet "Solstrålen". Gode parkeringsforhold. Separat lagerlokale på ca. 20 m2.

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 7700 Thisted

I denne lejlighed på Østerbakken får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 130 m2.

Om lejemålet på Østerbakken i 7700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Østerbakken er 5.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 15.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket kan du finde 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.