Dejlig lejlighed midt i Brande by

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Dejlig lejlighed på hovedgaden i Brande - tæt på indkøbsmuligheder -gode parkeringsforhold

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 7330 Brande

I denne lejlighed på Storegade i Brande får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Storegade i 7330

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Storegade ligger på 4.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 13.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7330 Brande

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7330 Brande? Du kan i øjeblikket finde 9 lejemål i Brande netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.