Dejligt stort hus i Nors centrum

Faciliteter

Areal
177m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Norsvej
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

20.850 kr

Leje per måned:

6.950 Kr/md

Et dejligt stort hus med have midt i Nors. Huset består af: (stueplan) stor stue, Køkken, stor entre, værelse, baggang, lille toilet. (førstesal) repo, værelse, soveværelse (med indbygnings skabe) og badeværelse. Ialt 177 m2 Nye vinduer og nyt naturgas fyr. Fin lukket have med lille terrasse og stort isoleret skur Aconto vand afhænger af antal beboere. El afregnes også med forsyningsselskabet

Stort hus på 177 m2 til leje 7700 Thisted

På Norsvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 177 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Norsvej i 7700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Norsvej er 6.950 kr.
Depositum
Du skal lægge 20.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket kan du finde 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.