Delevenlig 3 værelses lejlighed i centrum

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Valdemarsgade
Forbrug:

550 kr/md

Forudbetalt leje:

19.800 kr

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Valdemarsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Valdemarsgade i 8000

Husleje
Du skal betale 9.900 kr. om måneden for denne lejebolig på Valdemarsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.700 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejeboliger i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.