FLOT 3'ER MED ALTAN

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. jul 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Bleggårdsgade
Depositum:

25.095 kr

Leje per måned:

8.365 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

LÆKKER 3'ER NÆR GÅGADEN OG BRYGGEN! • Egen altan • Lækkert køkken fra Invita i flot tidsløst design og med alt i hårde hvidevarer. • Siemens indbygningsovn med pyrolyse, Siemens induktionskogeplade, Siemens køle/fryseskab, Siemens opvaskemaskine. • Pænt badeværelse med nyt skabsarrangement og nyt armatur. Kombineret vaskemaskine-/tøretumbler på badeværelse. • Soveværelse og værelse med skabe • Stue med udgang til egen altan. • Fri parkering til ejendommens beboere. • Grønne fællesarealer med legeplads med trampolin og bålplads. Kontakt os alle hverdage mellem kl. 8-15 og aftal en tid for en fremvisning. Billeder er fra et tilsvarende lejemål.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 7100 Vejle

På Bleggårdsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 80 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Bleggårdsgade i 7100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Bleggårdsgade  ligger på 8.365 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.095 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 213 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.