Flot 3-værelses lejlighed med altan

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Valby Maskinfabriksvej
Forbrug:

875 kr/md

Forudbetalt leje:

13.500 kr

Depositum:

40.500 kr

Leje per måned:

13.500 Kr/md

Adgang til boligerne sker via lyse trappeopgange med elevatoranlæg. Boligen er indrettet med to soveværelser, rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. Køkken/alrum og stue er gennemgående fra facade til facade(gennemlyste). Boligerne har badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alle boliger har adgang til en stor altan eller flisebelagt terrasse. Rumhøjden er generelt ca. 2,56 meter, dog 2,30 cm i badeværelser. I kælderen placeres fællesinstallation som mobilsugeanlæg, ventilationsanlæg m.m. samt cykelparkering. Herudover vil der blive disponeret et areal til depotrum, for boliger uden depotrum. Adgang til kælder sker via trappe på terræn ved miljøstation eller ved trapper i gårdhaven

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 2500 Valby

På Valby Maskinfabriksvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Valby Maskinfabriksvej i 2500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Valby Maskinfabriksvej er 13.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 40.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2500 Valby

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2500 Valby? I øjeblikket kan du finde 148 lejeboliger i 2500 Valby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.