Fredensborg - lejligheder i 2 plan med altan

Faciliteter

Areal
127m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bladhusene
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

14.700 kr

Depositum:

44.100 kr

Leje per måned:

14.700 Kr/md

Stor lejlighed på 127 m2 til leje 3480 Fredensborg

På Bladhusene finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 127 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Bladhusene i 3480

Husleje
Huslejen for denne bolig på Bladhusene  ligger på 14.700 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 44.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 3480 Fredensborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 3480 Fredensborg? Du kan i øjeblikket finde 4 lejemål i Fredensborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.